Symbiatch - maailma on rikki

Nokian N95-kisa

26.10.2006 17.22 - mobiili 

Huomasin tuossa Nokialla olevan menossa Nokia N95 Developer Competition. Kiinnostavaa sinänsä, pitänee tutustua tuohonkin. Ainoa mietityttävä asia on vain se, että jos tekee integroitua GPS:ää käyttävän sovelluksen, tähän tarvitaan Location-kapa. Ja se vaatii allekirjoituksen. Ja vaikka devcertin saakin, se on vain yhdelle IMEIlle. Joten mitenkäs Nokia aikoo sitten testata sovelluksia vai hyväksytäänkö mukaan vain sellaisia joilla on jo allekirjoitus? Tuolla mainitaan että Nokia kattaa voittajien sertikustannukset, mutta jälkikäteenkö?

Ja softan pitäisi olla sellainen jota ei ole ennen ollut saatavilla. Mitenköhän tarkkaa tuokin on, pitääkö oikeasti vaivautua tekemään jotain uutta ;)

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

VP (anon, 27.10.2006 15.05)

En tiedä miten tässä kisassa certien kanssa puljaaminen tullaan hoitamaan, mutta eikös yksi mahdollisuus olisi toimittaa kisaan mukaan oman applikaation signaamaton asennuspaketti, jonka kilpailun järjestäjä signaisi omalla kustannuksellaan ja omilla certeillään?

Symbiatch (27.10.2006 16.51) kotisivu

Näinhän se lienee mahdollista hoitaa, en tiedä voiko itseallekirjoitettua vielä allekirjoittaa heidän päässään. Ja tietysti onhan heillä mahdollista olla puhelinmalleja joissa ei vaadita noita sertejä. Pitänee tutkailla jos tuohon sattuu osallistumaan.

Fish (anon, 28.10.2006 10.42)

Allekirjoituksen voi poistaa signsis työkalulla ja sitten allekirjoittaa sis:n uudelleen. Sis:n voi allekirjoittaa myös useammalla certillä, mutta tämän tukeminen puhelinpäässä tuntuu olevan sitä sun tätä.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu