Symbiatch - maailma on rikki

eMSN-varoitus

10.11.2006 09.51 - mobiili 

On jo pitänyt aiemminkin mainita mutta aina unohtuu. Jotkut käyttävät innoissaan eMSN-sovellusta jolla saa MIDP2-tuellisiin puhelimiin MSN Messenger -yhteydet. Itse en suosittelisi käyttämään tätä sovellusta koska tunnuksesi ja salasanasi lähetetään salaamattomana heille ja he kirjautuvat puolestasi Messengeriin. Epäilen tämän olevan vieläpä käyttöehtojen vastaista mutta joka tapauksessa kannattaa kysyä haluatko antaa nämä tiedot ulkopuolisten käyttöön. Heidän sivuillaan tästä ei mainita edes FAQssa, tietenkään, tällöinhän kukaan ei uskaltaisi sovellusta käyttää.

Suosittelenkin että kerrotte kaikille tuota käyttäville että miettivät kahdesti kannattaako riskeerata.

Nokia Software Market muuten myy tuota tuotetta myös, he eivät varmaankaan J2ME-softien touhuistakaan pätkääkään välitä, taitaa olla rankemmat säädökset vain Symbian-softilla. Toisaalta, Forum Nokialla on linkki Guidelines-dokumenttiin Nokia Software Marketin osalta ja se kertoo vain 9210-softien sääntöjä. Kai siellä on jämähdetty siihen tasoon sitten... ];)

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

olli (anon, 19.11.2006 19.39)

mistä olet saanut tiedon? :D

Symbiatch (20.11.2006 09.02)

WLANin kautta yhteys ja verkkodumppi liikenteestä. Siellä se juttelee kivasti heidän palvelimensa kanssa ja hoitaa kaiken liikenteen. Mitään ei jutella suoraan Microsoftin kanssa. Yllättäen vaihdoin salasanan välittömästi tuon jälkeen.

LK14 (anon, 28.11.2006 15.38)

voi p****n marjat, testasin itsekin sitä. agile on paljon parempi, mutta siitähän täytyy maksaa liikaa. nyt löytyi jostain microsoft.com.cn-stä windows live messenger symbian 9 toimiva version, toivottavasti eivät kommunistit pääsee nyt mun kapitalistisiä eposteja lukemaan....??

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu