Symbiatch - maailma on rikki

Pepsi mainostaa ihanasti

22.11.2006 16.44 -

22112006112
Jotenkin epäilen että tämän mainoksen Zero-viite ei ole vahingossa kun miettii miten sopivasti juuri kilpailijan mainoskampanjan aikana tämä tuli...

Kommentoi

Lisää kommentti

Nimi:
Email:
Kotisivu:
Kotisivu:
Kommentti:

Kommentit

Anttti (anon, 22.11.2006 21.32)

Joo, samaa naureskelin kylillä tänään käydessäni. Tosin asteikossa ois sen verran fiksailtavaa, että samaa kuraa ne zerot ja maxit on :x

Mike (anon, 23.11.2006 23.21) kotisivu

Hei! Mun kotioven edessä pyörii samanlainen pömpeli. Meinasin myös ottaa kuvan siitä, mutta ehdit ensin :). Onkohan nyt niin, että tämä uusi Zero on sitä vanhaa aspartaami-laittikokista, kun uusi light on sukraloosilla makeutettua?

Mene ja tiedä. Pepsi Max on kuitenkin lempilimppari tällä hetkellä. Ja oikein hyvää piruilua tuo mainos, pisti hymyilyttämään :)

Symbiatch (24.11.2006 08.39)

No näin itse käsitin, light muutettiin isolla metelillä sukraloosia käyttäväksi, sitten joko väki ei tykkääkään tai halutaan lisää myyntiä ja tehdään uudella nimellä sama vanha tuote.

Itse myöskin Maxia kyllä juon, kilpailijan litkut ei mene alas millään. Normaali Pepsikin vain hätätilassa. Sinänsä outoa kun aspartaami on ihan karsean makuista ja en pysty juomaan monia siidereitäkään kun ne on makeutettu sillä. Ehkä Maxin maku on niin karsea muutenkin ettei aspartaami paljoa vaikuta tai jotain ;)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu