Symbiatch - maailma on rikki

Pepsin kisa kusee

01.12.2006 08.34 - kuluttaja 

Tuossa yritin nyt sitten syöttää Pepsi Max -pulloista löytyviä koodeja Pepsin kisasivustolle. Ensinnäkään etusivun "klikkaa tästä ja syötä koodi" ei tee yhtään mitään vaikka kuinka klikkailisi. Pitää tajuta mennä jollekin toiselle sivulle, että voi klikata. Sen jälkeen koodin syöttö ei tee yhtään mitään, ei sano onko oikein vai väärin vai mitä. Ja pulloissa olevat kooditkin ovat niin epäselviä ettei ikinä tiedä onko kyseessä O, 0, G, D vai Q.

Lähetin jo palautetta Activearkille, jonka osoite on palauteosoitteena. Vastauksena tuli vain:

Mene kohtaan "ongelmia koodin kanssa" (sivun vasemmassa reunassa) jos et pääse korkin koodilla pelaamaan.

No, tuosta kun klikkaa (sekin oli hyvin epäselvä, käsitin että jos on ongelmia koodin kanssa, lähetä palautetta annettuun sähköpostiosoitteeseen), pitäisi syöttää pullosta jokin koodi. Kiva kiva, pullot on jo kaupassa kun jätin vain korkit kun niitä piti tarvita.

Eli eivät kai sitten halua korjata itse kisa-flashia mitenkään, näyttäisi. Odottelen vielä siihen vastausta ja jos ei niin sitten pitänee mainita asiasta eteenpäin. Ikävää, aiemmin se kilpaileva merkki on sotkenut kisansa ihan täysin teknisesti, nyt sitten Pepsikin.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

seppo (anon, 01.12.2006 12.58)

Joo tämä koodijuttu ei nyt ole mennyt ihan putkeen. Itse sivustot ovat sekavat ja koodien syöttäminen ja lukeminen on todella hankalaa. Vaikka syötin mielestäni koodin oikein niin en päässyt sillä läpi. Tein tämän useaan otteeseen ja aina vaan sama juttu. Nää koodijutut on yleensä tosi hyviä kun ne on tehty hauskasti ja toimivasti, mutta nyt oli kyllä floppi.

Nyt tuli sellainen fiilis että tähän joulukisaan en kyllä jaksa osallistua. Sitten kun asiat toimii ja koodeilla saa hyviä palkintoja suuremmitta vaivatta ja sekoilulta säästyy niin varmasti osallistun. Ilmeisesti tuossa ei edes korkin alta saadulla koodilla saa mitään, vaan osallistua voi yhtä hyvin ostamatta tuotetta.

Anttti (anon, 01.12.2006 15.20)

Niin, eihän tämä ensimmäinen kerta ole kun Pepsin porukat kämmää kisakampanjansa jouluna, vrt. viime vuoden Vaio-sählinki.

Symbiatch (02.12.2006 12.10)

Vaio-kisa ei pissinyt tietääkseni sentään teknisesti ollenkaan, tässä taas kyseessä on ihan täysi toimimattomuus.

Tarkistin muuten pullosta sen koodin, joka mainitaan että voi myös syöttää jos korkissa ei ole. Se on eränumero, joka ei ole uniikki per pullo tietenkään. Eli voi olla tilanne jossa henkilöllä on kymmenen korkkia, yksikään koodi ei mene läpi ja pulloissa on yksi ja sama eränumero. Siinähän sitten osallistut 10 kertaa sillä vai?

Activeark pyysi lähettämään heille koodit sähköpostilla niin katsovat ovatko kannassa. No aika outoa olisi jos eivät ole ja aika heikkoa jos flässi ei sano mitään virheelliseen koodiin. Ei oikein toimi. Surku ettei Pepsillä ollut sähköpostiosoitetta sivuilla kun pikaisesti katsoin, pitänee soittaa ja kysyä markkinointipuolelta haluavatko tosiaan tällaisen asian menevän kuluttajaviranomaisille tutkittavaksi kun mainostoimisto ei viitsi tehdä asialle mittään.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu