Symbiatch - maailma on rikki

Forum Nokia Champion - minäkö?

25.01.2007 15.59 - mobiili 

Nokia on sitten päättänyt että minusta tehdään Forum Nokia Champion vuodeksi. Ei sinänsä yllätys koska itse tuohon itseäni ehdotin mutta toisaalta kyllä. Mutta ehkä sillä on tekemistä tämän ehdon kanssa:

There must be absolutely no denigration of, attacks on, or harassment of other persons, Nokia, or any other companies in any of the Information posted by the User or in any other type of communication by the User.

Tarkoittaakohan tämä sitä etten saa kärkkäästi valittaa epäkohdista enää, hmm...

Ja menin vielä NDAnkin hyväksymään, pitää olla viisi vuotta hiljaa kaikesta salaisesta tiedosta mitä voi saada. Mutta onhan se kiva jos jotain tietoa edes saisi.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Tommi Vilkamo (anon, 25.01.2007 17.28) kotisivu

Hmm... Ymmärrän pointin, mutta vähän tiukalta tuo sanamuoto kuullostaa. Mielestäni tällaisen vaatiminen ei ole omiaan luomaan uskottavuutta Forum Nokia Champion -blogeille. "Be polite" tai "don't be stupid" tms. saattaisi olla rakentavampi sanamuoto. Haluatko että eskaloin kysymyksen jonnekin?

Symbiatch (27.01.2007 08.41)

Enpä tiedä onko tuo niin iso asia että kannattaisi. Kuitenkin tarkoitus on selkeä ja sinänsä nuo "attacks" ja "harassment" antavat sellaisen kuvan ettei vedetä nyt tosiaan henkilökohtaisuuksiin tai mitään vendettoja kehitellä. Toivottavasti ihan sellaista kuvaa ei minun Nokia-kommenteistani ole vielä tullut kenellekään :)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu