Symbiatch - maailma on rikki

CTFM vaatii Microsoftilta virheettömiä tuotteita

12.08.2005 09.24 - IT-ala 

Committee to Fight Microsoft (jo nimi selittänee paljon tässä esittämiäni epäkohtia heidän toiminnassaan) on nyt nostanut taas meteliä Windows Vistasta. He vaativat täydellistä toimivuutta tai muuten ei saisi tuotetta tuoda markkinoille. He jopa sanovat, että yksikään muu firma ei pysty tuomaan markkinoille viallisia tuotteita ja pääsevän kuin koira veräjästä. Aha?

Esimerkiksi se, että XP:hen tulee vielä neljä vuotta julkaisun jälkeen päivityksiä, on paha asia. Se kuulemma kertoo siitä, että tuote oli rikki pahasti alunperin. Sillä ei ole väliä, että monet päivitykset tuovat uusia ominaisuuksia. Jos verrataan vaikka OS X:ään, sielläkin tulee koko ajan päivityksiä, korjauksia ja uusia versioita. Mutta tämä ei tietenkään haittaa CTFM:n FUDia, koska he eivät näe muita kuin Microsoftin.

MBnetin viallisessa suomennoksessa vielä sanotaan heidän valittavan sitä, että XP vaatii jopa 128 MB muistia. Oikeasti he lehdistötiedotteensa mukaan valittavat sitä, ettei XP:lle sanottu 128 MB riitä. Miten niin ei riitä? Käyttöjärjestelmä toimii ihan hyvin tuolla määrällä. Jos käyttää ohjelmia, jotka vaativat enemmän, ei se ole Microsoftin vika.

Sanovat myös, että MS haluaa rautamyyjien myyvän alitehoisia koneita. TÄH?!? Aina aiemmin on selitetty miten MS on vaatimassa ihan kauheita konetehoja ja mikään ei riitä. Nyt sitten toisin päin?

Heidän mukaansa Win95 oli kauhea, kolme vuotta meni korjata pahimmat viat (höpö höpö, Win95 oli aika kauhea, mutta se oli paras mitä silloin oli ja mitähän nämä pahimmat viat olivat?) ja Win98 toi vain uusia vikoja. CTFM varmaan voisi nyt sitten perustella väitteitään ja listata ne kaikki tuhannet softat, joissa ei ole yhtään vikoja, kun kerran muut eivät viallisia tuotteita tuo markkinoille.

Eli selvää julkisuudenhakuisuutta vain ilman sen kummempaa faktapohjaa. Sääliksi käy. Ja miksi sanon näin? Koska kyseinen henkilö on mukana kisassa Illinoisin kuvernööriksi vuonna 2006! Lienee siis kovin selvää miksi nostaa meteliä asioista, joilla pääsee kaikkiin mahdollisiin lehtiin.

Kommentoi

Lisää kommentti

Nimi:
Email:
Kotisivu:
Kotisivu:
Kommentti:

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu