Symbiatch - maailma on rikki

Lontoo odottaa

09.10.2007 18.16 - matkustus 

Ylihuomenna olisi sitten tarkoitus lennellä Lontooseen. Sunnuntaina ja maanantaina kiusaan Nokiaa, jossain välissä ehkä käydä erään ison firman haastateltavana työn puolesta, mutta pari päivää olisi vapaata oleskeluakin tiedossa. Kenelläkään vinkkejä missä kannattaisi käydä piipahtamassa kun ei tuon pitempään ole kaupungissa kiertelemässä?

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

(anon, 10.10.2007 23.04)

Ehdottomasti sinun kannattaa tutustua paikalliseen elämään pubien avulla. En kirjaa tähän mielestäni Lontoon parhaimpia pubeja, mutta näitä pubeja on yllin kyllin joissa pääset tutustumaan paikalliseen elämään ja ihmisiin. Oikeastaan on turha lähteä Lontoossa etsimään niitä "turistinähtävyyksiä ollenkaan". Pubeista saat parhaimmat vinkit mihin "sinun kannattaa tutustua Lontoossa".

Mene paikalliseen pubiin ja ala tältä pohjalta tutustumaan kenties sinulle ennalta tuntemattomaan vieraaseen kulttuuriin.

symbiatch (10.10.2007 23.08)

Sinänsä mitään turistirysiä en tosiaan halua kierrellä, vaikkakin pari mielenkiintoista museota kuulemma tuolla olisi.

Pubeja tosiaan riittää, hotellin ympärillä 3 kilometrin säteellä on kuulemma 558 pubia, joten... Tiedä sitten miten paljon kiinnostaa niissä lojua. Hyvä vaihtoehto kuitenkin tuokin.

Nyt vielä kun jaksaisi pakata, mutta ehtiihän sitä aamulla ennen kuin käy töissä ja hoitaa miljoona muuta asiaa :P

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu