Symbiatch - maailma on rikki

Nokia MOSHasi Warnerin ulos / Nokia MOSHed Warner Out

02.11.2007 10.17 - mobiili 

Nokia ja Warner pitävät neuvotteluja sen jälkeen kun Warned ilmoitti etteivät aio ottaa osaa Nokian tulevaan musiikkikauppaan. Warner pelkää että heidän sisältöään levitetään MOSHin kautta (Nokian sisällönjakopalvelu). Tällä hetkellä MOSHissa on useita tekijänoikeuden suojaamia teoksia jaossa mutta Nokia ei poista niitä ellei oikeudenomistajalta tule pyyntöä. Tällä tavoin heitä ei voi pitää syyllisenä tekijänoikeusrikkomuksiin.

Toisaalta, EMI on pyytänyt että kaikki Beatles-sisältö poistettaisi, mutta mitään ei ole vielä tapahtunut. Joten näkee mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Nokia and Warner are having discussions after Warner announced that they will not be taking part in Nokia's upcoming music store. Warner is concerned that their content will be distributed via MOSH, Nokia's content sharing system. Currently MOSH contains many copyrighted items, but Nokia's legal standing is that they will only remove the content if the copyright holder asks them to. This way they cannot be held liable for any copyright infringements.

On the other hand, EMI has requested that all Beatles content should be removed from MOSH, but it hasn't yet been done. We'll see what happens in the future.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu