Symbiatch - maailma on rikki

Nokia N96 -update

26.09.2008 12.55 - mobiili 

Näköjään Nokialta on tullut 11-sarjan softapäivitys N96:een, vakiona tuossa luurissa oli 10-sarjaa. Mutta enpäs voi päivittää nyt vielä parista ihanasta syystä. Varmuuskopiota ei voi ottaa sisäiselle kiinteälle 16 gigan muistille, vain muistikortille. Ja minulla tuossa ei ole nyt muistikorttia. Myöskin OTAna kun kysyy päivityksiä sanoo luuri ettei ole päivityksiä. Ja minulla ei ole kaapelia mukana.

On se vaikeaksi tehty. Näkee mitä kaikkea tuossa on saatu korjattua, josko nuo aiemmin ilmoittamani hitailut, jumittelut ja sekoilut olisi edes joltain osin vähän paremmin toimivia...

Lisää seuraa myöhemmin kun pääsen muistikortin ja kaapelin ääreen. Kerrankin muuten My Nokia -palvelun tekstiviesti oli oikeassa, viimeksi se ilmoitti E90:n päivityksestä viikkoja sen jälkeen kun olin jo päivittänyt.

Nyt on päivitetty. Fiksua, tietojen varmistus ei suostu varmistamaan kaikkea, kun se haluaisi varmistaa myös sisäisen muistikortin tiedostot. Ja sehän ei oikein onnistu kun pitäisi olla yli 16 gigatavun ulkoinen kortti. Eli nyt kai sitten varmistus ei varmista edes puhelimen muistin tiedostoja. Hienoa.

Päivitys meni nopsasti ja hurjinta: kaikki asetukset jne olivat säilyneet! Vihdoinkin. Eli ei tarvinnut edes palauttaa varmistuksesta tietoja. Mutta yhtä hidas tuntuu olevan ja changelogin mukaan ei korjattu juuri mitään ja tunnettuja bugeja runsaasti. Kivakiva. Sontaa siis vieläkin.

Kommentoi

Lisää kommentti

Nimi:
Email:
Kotisivu:
Kotisivu:
Kommentti:

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu