Symbiatch - maailma on rikki

Flander ei kuseta

18.11.2005 15.20 - IT-ala mobiili 

Flander toteutti nyt syksyllä Smartphone 360 -tutkimuksen, johon haki osallistujia. Puhelimeen asennettiin ohjelma, joka lähetti tietoa puhelimen käytöstä. Korvaukseksi luvattiin 20 euron lahjakortti yhteysmaksujen kattamiseksi.

Nyt kuitenkin ainakaan jotkin kyseisessä tutkimuksessa mukana olleet eivät ole saaneet mitään lahjakorttia. Flanderin sivuilta ei löydy sähköpostiosoitetta, itse tutkimuksen sivut ovat tyhjät jne. Eli ollaan kadottu yhtäkkiä maan pinnalta kokonaan. Onko siis kyseessä huijaus vai onko Flander vain "unohtanut" hoitaa korvaukset? Onko kukaan saanut kyseistä lahjakorttia?

Kyseisessä tutkimuksessa oli mukana myös Tekes, Nokia ja TKK, mutta heiltäkään ei varmasti löydy henkilöä, joka asiaan osaisi mitään sanoa.


Nyt (23.11.) ovat nämäkin henkilöt saaneet lahjakorttinsa. Olisi ollut kuitenkin hieman järkevämpää pitää sivusto ylhäällä, ihan siksikin että ongelmia voi ilmetä. Nyt ei ollut mitään mahdollisuutta kysyä mistään tai keneltäkään missä mennään. Siitä iso miinus järjestäjille.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Tommi Vilkamo (anon, 21.11.2005 14.28) kotisivu

Forwardoin kirjoituksesi Smartphone 360 -studyn Nokian vastuuhenkilölle, ja hän soitti heti takaisin. Lahjakortteja on lähetetty ensimmäinen erä viime viikolla, ja lähetyksiä jatketaan tällä viikolla. Jos korvauksien maksussa on oikeasti ongelmia, tutkimme ehdottomasti tilanteen ja varmistamme korvaukset tutkimukseen osallistuneille.

Jos lahjakortteja ei kuulu, voitte ottaa yhteyttä joko minuun (forwardoin viestit eteenpäin) tai mielummin suoraan puhelintutkimukseen:
- tommi.vilkamo (at) s60.com
- tuki (at) puhelintutkimus.fi

faik mehmeti (anon, 19.09.2006 11.38)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu