Symbiatch - maailma on rikki

Paras mobiilipalvelu -kisa alkoi

11.01.2006 12.39 - mobiili 

Paras Mobiilipalvelu 2005 -kisa on alkanut ja mukana on myös Java-versio Hain-sovelluksestamme (saatavilla tällä hetkellä vain tuon kisan wap-sivujen kautta, S60-väliversio on saatavilla sivuilta). Suosittelen kokeilemaan ja äänestämään ja saa tietysti tännekin antaa kommentteja softasta. Series60-versio on tulossa pian uusilla toiminteilla ja ulkoasulla myös, siitä kertoilen myöhemmin.

Kyseinen sivusto ei eilen oikein toiminut vielä hyvin, mutta josko sieltä jo saisi ladattua sovelluksiakin. Wap-sivujen linkit löytyivät jo eilen. Näköjään ei saa ladattua ja sivusto on rikottu siten, että Operan käyttäjät eivät pääse edes sovelluslistaan. Tarkistavat profiilin, jota Opera ei lähetä. Ei näin!

Myöskin äänestys on rikki. Otsikon "Vuoden 2005 paras mobiilipalelu on" alla ovat kaikki wap-palvelut, eivät suinkaan kaikki vanhat wap-sivut ja sovellukset. Samoin otsikon "Vuoden 2005 paras testivaiheen palvelu on" alla on kaikki sovellukset, välittämättä siitä ovatko uusia vai vanhoja. Nyt siis ei äänestäjä voi äänestää esimerkiksi kahta sovellusta, uutta ja vanhaa, kun valintalistat ovat rikki. Toisaalta, moni voi olla sitä mieltä, että esimerkiksi F-Securen tuotteet ovat testivaiheen tuotteita, joita ei ole testattu juurikaan...

Eniten ihmetyttää se, ettei tästä ole mediaa tiedotettu mitenkään. Nettimedioissa olisi hyvä mainita tästä, jotta saadaan paljon kokeilijoita ja sitä kautta toivottavasti palautetta tekijöillekin. Ehkä eivät ole vielä ehtineet uutisoida. Wap-osoitekin olisi mukavampi lyhyempänä, kiva naputtaa kännynäppiksellä wap.parasmobiilipalvelu.fi.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu