Symbiatch - maailma on rikki

bFree tai sitten ei

30.01.2006 13.37 - mobiili 

Testasin ohimennen Itäkeskuksessa Nokian bFree-palvelua. Mainostivat Virtuoso Zoneksi sitä siinä A3-kokoisessa julisteessa, joka oli lätkäistu kahvikopin kylkeen. Latasinpa sitten sovelluksen (kävi lähettämällä yhteystieto "bFree-laitteelle" joka sitten lähetti sovelluksen takaisin) ja käynnistin.

Kun olen kokeillut muita Nokian sovelluksia, en odottanut paljoa. Silti yllätyin. Sovellus on erittäin hidas, käyttöliittymä laahaa perässä puoli sekuntia (ja käytössä sentään 6680, jossa on melko tehokas prosessori). Musiikkikappale latautui hitaasti, mutta BT-yhteydet nyt ovat hitaita. Käyttöliittymä käyttää vain osan ruudusta (yläosassa pitää kertoa, että olen coolzonessa ja että sovellus toimii vain tietyissä paikoissa), valikko aukeaa sekunnin viiveellä. Musiikin soidessa edes äänenvoimakkuutta ei voinut säätää. Joten aika nopeasti sen sammutin kun ei ollut edes kuulokkeita.

Kaiken kaikkiaan ehkä tuota joku kahvilla istuessaan voisi kokeilla, mutta ei se kyllä minua vakuuttanut. Kuuluu samaan sarjaan Sensorin ja muiden kanssa, eli "hei kato, joku teki tollasen, brändätään se äkkiä Nokiaksi ja hehkutetaan hurjasti, mutta ei laiteta sitä toimimaan oikein missään." bFreehän toimii jopa kuudessa pisteessä Helsingissä, eli kahden firman pisteissä Forumissa, Iso Omenassa ja Itäkeskusessa. Suosio on taattu.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu