Symbiatch - maailma on rikki

Nokia taas Microsoftin perässä

22.02.2006 15.55 - IT-ala 

Nokia on taas mukana valittamassa Microsoftista. Tällä kertaa muka Office ei mahdollista kilpailevien softien rehellistä kilpailua, vaan tarvitaan lisädokumentaatiota.

Aika vahvasti tämä alkaa näyttää jo siltä, että Nokia pelkää Windows Mobilea. Miksi muuten se olisi mukana nostamassa meteliä asioista, jotka eivät sille kuulu. Vai aikooko Nokia tuoda markkinoille joskus mediasoitinohjelmiston sekä toimisto-ohjelmiston?

Puhumattakaan siitä, ettei kukaan ole pystynyt vieläkään näyttämään yhtään kohtaa, joissa Office tai Media Player käyttäisi käyttöjärjestelmän palveluita jotenkin muuten kuin dokumentoitujen rajapintojen kautta.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

(anon, 22.02.2006 20.42)

Kotilaboratoriossa ohjelmistoharrastajakin alkaa pikku hiljaa kyllästymään Symbian/Nokia rintamaan S60-asioissa eikä pelkästään mainitsemassasi Office-asiassa.

Tällä menolla Symbian/Nokia ei tule saavuttamaan harrastelijoiden syvää luottamusta s60-kehityksessä.

Todennäköisesti tulee olemaan niin, että S60-ohjelmistokehitys ei tule koskaan olemaan Microsoftin ympäristöön verrattavissa olevaa liiketoimintaa. Tämän seurauksena voi olla niin, että Microsoft nappaa tulevat sukupolvet omaan talliinsa ja Nokia jää omalle saralleen kehittämään ohjelmistoja pizzan paistajien tapaisten yrittäjien kanssa.


Henrikki (anon, 22.02.2006 21.52)

Jatketaan täällä..Tosiaan vaikea ottaa asiaan kantaa, kun ei tiedä mikä todella on dokumentaation taso.

Toisaalta kun katsoo Microsoftin toimintaa aikasemmin, niin varma veto on sen puolela, että tässäkin käytetään häikäilemättä hyväksi omaa monopolia myös dokumentaation toimittamisen suhteen..

Kumma jos IT-alan kaltaisilla nimimerkeillä menee herne nenään muutaman valituksen suhteen, kun Microsoft on kussut silmään jo kohta vuosikymmeniä..

Henrikki

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu