Symbiatch - maailma on rikki

SocketServer Des16Align 14

23.02.2006 11.58 - mobiili ohjelmointi 

Jos satutte törmäämään otsikon mukaiseen virheilmoitukseen, otan osaa. Kyseessä on jo pitkään tiedetty virhe S60 v2.1 SDK:n debug-emulaattorissa, johon Nokia ja Symbian eivät ole ottaneet mitään kantaa, saati korjanneet. Virhe ilmenee yleensä nopeassa verkossa oleviin koneisiin yhdyttäessä, joten kyseessä lienee puskurointi/ajoitusvika.

Ratkaisu ongelmaan? Aja softaa laitteessa tai release-emulaattorissa. Todella hienoa.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

(anon, 24.02.2006 22.37)

No, eikö ole lohduttavaa lukea myöhempien SDK-versioiden dokumenttien sivuilta, että asia korjattu tai tullaan korjaamaan joskus, ellei vallan asiaa unohdeta lopullisesti ?

Oletko koskaan irformoinut Microsoftin väkeä toimimattomuuksista ?
Jos olet, kerroppa tällä sivustolla kuinka nopeasti Redmontin väki korjasi raportoimasi ongelman ?

Muistaakseni MS-Desktop ohjelmat alkoivat lopullisesti toimimaan vasta Intellin uusien prosessoreiden ansiosta. Tuolloin esim. WORDIN kanssa tapeltiin sivutuksen toimimattomuuden kanssa, joka korjautui vasta uusimpien prosessoreiden myötä.

Että, näiden luuri-prosessoreiden kanssa on odotettavissa kaiketi samanlainen kehityskaari kuten oli x86-prosessoreiden kanssa ?

Symbiatch (25.02.2006 08.03)

Kerro ihmeessä missä SDK:ssa sanotaan, että tämä on korjattu ja miten se auttaa siihen, että tekee ohjelmia juuri tälle versiolle? Nokia ei todellakaan korjaa näitä ongelmia, hyvänä esimerkkinä 6600:sta lähtien ollut Java-bugi BT:n kanssa. Tämä vika on 6680:ssakin, joka sentään julkistettu melkein kaksi vuotta 6600:n jälkeen.

Mutta mitäs sitä korjaamaan, näin saadaan kehittäjät pysymään erossa J2ME:stä ja tekemään softia vain S60:lle...

Olen muuten raportoinut moniakin asioita Microsoftille, suurin osa niistä on korjattu seuraavissa päivityksissä, joten ei ongelmia siinä.

Enkä tiedä miten prosessorit liittyvät siihen, että ei osata tehdä emulaattoria joka oikeasti emuloisi puhelinta. Samahan on nähtävissä Nokian J2ME-"emulaattoreissa": kamera toimii, itse puhelimessa ei. Liukuluvut toimivat, puhelimessa ei. Ja niin edelleen.

Nokian asenne kehittäjiä kohtaan ei ole ollenkaan suotuisa, toisin kuin esimerkiksi Microsoftin.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu