Symbiatch - maailma on rikki

6680:n huolto taas

14.03.2006 10.16 - mobiili 

Nokia Care käski aiemmin viedä 6680:n huoltoon. Vein, tuli takaisin, samat viat. Laitoinpa kyselyä NC:lle mitä seuraavaksi, vieläkö keksivät jotain kiertelyitä ja hidasteluja vai myöntävätkö että puhelin on rikki ja ne voi palauttaa.

Hakiessani puhelinta juuri ennen minua oli nuoripari, joka vei myös 6680:aa huoltoon, toista kertaa. Puhelin oli tuhonnut muistikortilta kuvat ja vaikka mitä, huoltohenkilö vain selitti "tiedostovirhettä." Aika surkeaa jos puhelimen käyttis sekoaa siitä, että se itse luo viallisen tiedoston. Samaa tiedostovirhe-selitystä muuten käytti siihen, että 6260 päivityksen jälkeen toimi ok, varmistuksen palauttamisen jälkeen näyttö ihan sekaisin ja kamera ei toimi. "Tiedostovirhe." Uusi selitys kaikkeen näköjään...

Outoa on myös se, että softapäivityksiä ja huoltoja ei enää ole kai pääkaupunkiseudulla paria enempää. Aiemmin noita oli vähän joka liikkeessä, nykyään ei. Pitänee kysyä kommentteja Elisalta ja kumppaneilta onko syy Nokiassa vai heissä. Epäilen ensimmäistä. Onhan se hyvä jos tehdään päivityksistä mahdollisimman vaikeaa, ei tarvitse maksaa siitä huoltajille.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu