Symbiatch - maailma on rikki

EU rahastaa Microsoftia

01.02.2005 09.58 - EU IT-ala 

EU sai tahtonsa läpi, Microsoft maksaa sakot ja poistaa mediasoittimen Windowsista. Kaiken pitäisi siis olla täydellistä. Mutta ei sentään, elämmehän EUssa.

Nyt EU on ottanut hampaisiinsa Microsoftin kaavaileman nimen uudelle versiolle, Reduced Media Edition. Se ei kuulemma kelpaa, kun se antaa kuvan huonommasta versiosta, eikä kukaan halua moista ostaa. Yllätys! Eikö se ollut selvää alusta asti että kuluttaja kärsii, eikä halua mediasoitinta pois käyttöjärjestelmästä. Näköjään ei EUn virkamiehille.

Nyt sitten uhkaillaan uudella sakolla ja kuvitellaan sen auttavan. Huvittavinta koko hommassa on se, että suurimmat kuluttajakoneita tuottavat yritykset ovat jo pitkään toimittaneet koneiden mukana muitakin mediasoittimia kuin Windows Media Player, mutta tämä ei näköjään kelpaa. Ja lyödäänkö vetoa että laittavat vakioasennuksessa kuluttajille WMP:n kuten ennenkin. Joten mikä muuttui? EU sai rahaa turhien toimintojensa kattamiseen ja sai leikkiä jumalaa. Ja kuluttaja maksaa viulut. Näin sitä pitää, EU.

Kommentoi

Lisää kommentti

Nimi:
Email:
Kotisivu:
Kotisivu:
Kommentti:

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu