Symbiatch - maailma on rikki

Nokian sähköposti toimii vieläkin

28.07.2006 08.55 - mobiili 

Tuossa yritin poistaa IMAP-lootasta N70:llä viestiä. Yhteys pätki ja puhelin antoi taas jonkin "yleisen sovellusvirheen." Tuhoilin muuta kautta viestejä laatikosta ja sitten seuraavana päivänä yritin ottaa yhteyttä. Yleinen sovellusvirhe. Joka kerta. Uusia posteja ei siis saanut haettua.

Tuo posti jota yritin tuhota oli vielä kännyssä, sitä ei voinut tuhota. Ja Nokian suuren viisauden takia kännystä ei IMAP-lootasta ainakaan voi tuhota yhtään viestiä kokonaan, vain poistaa sisällön. Ihanaa.

Sitten koettamaan josko auttaisi kun tuhoan koko viestilaatikon asetuksineen. Njoo, sanoihan puhelin tuhoavansa mutta silti se jäi kummittelemaan ja antoi virhettä kun sen asetuksia yritti katsoa. Ja aina vain sai tuhottua eikä mitään tapahtunut.

Sitten buutti puhelimelle, sen jälkeen asetukset olivat kadonneet mutta samalla menivät sitten kaikki vastaanotetut viestit. Kaikki SMS:t ja muut. Hienoa.

On se ihanaa, että mobiiliverkossa toimivan laitteen softa voi seota noin totaalisesti siitä, että verkko ei olekaan jatkuvasti käytettävissä. Miksi sitä sellaiseen varautua, eihän sitä ikinä tapahtu, ei...

Ja tietystikään en ole ottanut varmistusta puhelimesta hetkeen, se on minun mokani mutta eipä se paljoa lämmitä jos voisin nyt sitten palauttaa vanhan tilanteen kun softia ja muita asentelee silloin tällöin, menisi uusiksi asioita kuitenkin. Pitänee alkaa imeä PC:lle kaikki tästä lähtien.

Kiitos Nokia tästäkin.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu