Symbiatch - maailma on rikki

PC Suite roks

17.05.2005 09.11 - mobiili 

Yritin asentaa vanhemmille PC Suitea kun pitäisi kamerapuhelimesta saada kuvat pihalle. Eipä onnistu sitten millään. Asennus menee kiltisti läpi niin pitkälle, että kaikki ohjelmat asennetaan, rekisteröidään ja jos tässä vaiheessa käynnistää, toimii. Mutta sitten asennusohjelma vain purkaa asennuksen ja ilmoittaa että tapahtui virhe, voivoi.

Miksei ymmärretä, että voisi antaa jonkin virheilmoituksenkin asiasta? Miten tällaista lähtee selvittämään kun ei voida kertoa mitään asiasta. Näkee mitä Club Nokia sanoo, tuskinpa osaavat mitään apuja antaa, kun ei oma ohjelma voi kertoa mikä on vialla.

Vinkkinä kaikille asennusohjelmien tekijöille: liiallisetkin virheilmoitukset ovat parempi kuin "asennus keskeytyi ennenkuin pääsi loppuun." Doh, enpäs huomannutkaan että se keskeytyi. Ja kun softa olisi toiminut, jos ei olisi purettu asennusta.

Comment

Comments

Ensio (anon, 24.02.2006 12.04)

Olen myös tapellut tämän tekeleen kanssa Vaio/6270 huonoin tuloksin. Olen lladannut softat ja ajurit erilaisissa järjestyksessä, putsannut rekistereitä yms. ilmoitus sama: yhteydenmuodostus ei onnistu.

Tuossa oli eräällä keskustelupalstalla neuvo ottaa virustorjunnat ym. haitaketorjuntaohjelmat pois päältä. En ole kokeillut vielä.

Mielellään sitä käöyttäisi jotain muuta kuin Nokian softaa, joka ei ole kovin laadukasta. Nokialla ei ole enää oikein tietoliikennetaidot kunnossa, kun mennään PC puolelle.

Nokia Caresta ei kannata tosiaan paljon kyselllä, lähettävät saman tekstin kerrasta toiseen, puhelinapu samoin.

Seuraavan kerran kun hommaan puhelin laitan ehdoksi aivan varmasti tietyt asiat ennen kuin loppusumma kilahtaa kauppiaan kassaan. Jollei muuta saan ainakin raakattua katteettomat myyntipuheet pois.

terv Ensio

Voima olkoon kanssasi näiden elämää suurempien bittijonojen parissa.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu