Symbiatch - maailma on rikki

Nyt ymmärrän

22.12.2006 12.34 - mobiili ohjelmointi 

Olen aiemmin ihmetellyt miksi Nokian S60 3rd Edition-puhelimet sanovat kauheat varoitukset aina kun asennat softaa joka ei ole oikein allekirjoitettu. Nyt en ihmettele. Hain Mobile on omassa N93:ssa pyörinyt jo jonkin aikaa nätisti kehitysversiona. Nyt sitten piti antaa parille testiin sovellus ja mitenkäs kävikään. Ei onnistu.

Toisella on N73, toisella N80. Molemmissa heti kun sovelluksen käynnistää puhelin buuttaa. Totaalisesti. Eli sovellus ei pääse edes vauhtiin. Nyt ymmärrän mitä varoitukset tarkoittavat: puhelimen saa oikeasti ihan sekaisin jopa sovelluksilla jotka tuntuvat toimivan ihan ok jossain toisessa. Ei mitään pientä virheilmoitusta vaan koko buutti. Näin sitä pitää...

Laitoin sitten sovellukseen AppViewiin heti ensimmäisenä Exit(). Ei auta, sama homma. Kokeillaan AppUi:hin. Sama homma. Eli mitään omaa koodia ei edes yritetä ajaa, silti kaadetaan luuri. Jes.

Comment

Comments

lsiver (anon, 03.01.2007 23.50)

Onkos tullut edistystä tähän asiaan?

Symbiatch (06.01.2007 22.42)

Eipä ole, ei Forum Nokiassakaan kukaan kertonut törmänneensä moiseen enkä ole mitään selvyyttä saanut. Nyt aloin tehdä sitten tuota uutta arkkitehtuuria niin näkee tuleeko sama vastaan jossain välissä (nyt kun ei ole kuin N93 käytettävissä jossa tuo edellinenkin toimi).

Erittäin omituista tuollainen toiminta kyllä.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu