Symbiatch - maailma on rikki

Nine Inch Nails, here I come!

10.04.2007 19.28 - musiikki 

nin.jpg

Täällä sitä istutaan Jäähallissa odottamassa keikan alkua. Vuosia on tullut odotettua tätäkin, toivottavasti ei ole pettymys. Mutta tuskinpa on.


No olihan se toisaalta pettymys kun on 13 vuotta kuunnellut tuota musiikkia ja pääasiassa tykästynyt vanhempaan kamaan. Soittivat jopa pari biisiä joita en muista ikinä kuulleenikaan (tulevan sinkun lisäksi).

Mutta Hurt oli nätti. Todella nätti.

Comment

Comments

milzer (anon, 12.04.2007 01.04)

Itse kyllä en pettynyt keikkaan ollenkaan, vaikka myöskin vanhempi kama iskee paremmin :) Istuin itseasiassa tossa ihan vähän vasemmalla kuvan ulkopuolella.

Symbiatch (12.04.2007 09.12)

Itselleni ehkä tuo etäisyys oli yksi asia, ei päässyt ihan tunnelmaan eikä välttämättä jäähallin pienet penkit ole paras paikka moisesta konsertista nauttia. Mutta ehkä olen vain vanha ja tympiintynyt jotenkin :)

Ei silti täysi pettymys tosiaan ollut, kyllä tuolla mieluusti oli. Odottelu oli vain tylsää, en arvannut että lämppäribändi soittaa noin kauan ja sitten vielä kamojenvaihto jne. Olisi voinut tulla tunnin myöhemmin ihan hyvin paikalle. Ja kun lämppäribändin diskantit särkivät korvia, NINnillä oli paremmin säädetty.

Mutta tulipahan koettua. Seuraavaksi vuorossa ensi kuun alussa Pet Shop Boys :)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu