Symbiatch - maailma on rikki

Kiinteistömaailma toimii

13.04.2007 21.12 - mobiili 

Koska olen kiltti ja tykkään mollata toisia (enkä valita jos minua mollataan, siitä vain :), pitää heti kommentoida kun satuin kokeilemaan tätä Upcoden tekemään Kiinteistömaailman "Kotikoodia." Kyseessähän on 2D-viivakoodi jolla pitäisi saada tietoa myytävistä kiinteistöistä. Ei ihan onnistunut.

Puhelimena N93, juuri käynnistetty. Ladataan softa, asennetaan, käynnistetään. Kuvat kertonevat loput. Ennen tuota muistinloppumisilmoitusta ei ole tehty muuta kuin painettu yhtä näppäintä kun yritin kirjoittaa pyydettyä tietoa. Hyvin toimii. Ja tuon jälkeen sovellus kaatuu null pointer -paniikkiin.

Kokeilin sitten perään Upcoden brandaamatonta softaa. Se sanoi vain "memory allocation error" ja se siitä. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen softat olivat toimimatta samalla tavalla.

Ei tarvinne kertoa, että samalla laitteella ja samalla käynnistyskerralla omalla softalla koodi lukeutuu nätisti eikä mitään ongelmia muistin kanssa. Että saanen tällä luvan piruilla näin muille ];)


Kiinteistömaailman sivuilla muuten sanotaan myös näin:

Kotikoodi-palvelu toimii kaikissa internet- ja WAP-ominaisuuksin varustetuissa puhelimissa pelkän datasiirtomaksun hinnalla.

Jaa-a, enpä keksinyt miten Nokia 6210:aan tuon saisi. Siinä on intternetti ja wappi mutta... ];)

Myöskin seuraava löytyypi sivuilta:

Kiinteistömaailma omistaa yksinoikeudet palvelun käyttöön kiinteistönvälitysalalla Suomessa vuoden 2008 loppuun asti.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että tuo koskee vain Upcoden palvelua, ei sitä etteivätkö muutkin voisi moista palvelua (ja mieluummin parempaa) hankkia. Ja tiedätte kyllä mistä saa.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu