Symbiatch - maailma on rikki

I went to the S60 evening...

14.06.2007 22.20 - mobiili 

14062007089

Ja ainoa mitä sain mukaani on tämä tylsä lahjakassi. Ja kun kyse on Nokiasta niin tuo superpallo ei edes vilku! Mutta mukava oli nähdä Tommi ja Jukkakin, joka kovasti uhkaili että minun pitäisi hakea töihin Nokialle... Mutta missä oli Tero?


Ok, Phil selittelikin jo miksei kasseissa ollut mitään kivaa, joten antanen anteeksi. Pitänee lähettää yhteystiedot ja katsoa mitä tulee. Olisi ollut kiva saada moinen paita Singaporeen mukaan.

Ja oli mukava nähdä Henrikkikin, minä arvelin kyllä että olet juuri tämä Henrikki, mutta en sitten ollut varma. Ja että Symppis... Eipä ole hetkeen siksi kutsuttukaan :)

Comment

Comments

R2 (anon, 15.06.2007 14.18) kotisivu

Saamani superpallo sentään vilkkuu mutta olen samaa mieltä kanssasi kassin tylsyydestä. Keskustelin muutaman kanssa jotka olivat vastaavissa tilaisuuksissa jenkeissä ja heitä ei kassini sisältö liiemmin hymyilyttänyt.

Henrikki (anon, 15.06.2007 15.19) kotisivu

Joo Tero jäi uupumaan ja minäkään en tunnistanut sinua kun tulin juttelemaan.

Puheista olisi pitänyt kyllä herätyskellot soida, että hei tässähän on Symppis..:)

Oli hauska tavata teidät molemmat. Mukavaa kesän jatkoa!

5-kymppinen konkari (anon, 15.06.2007 20.13)

Usein on niin, että kun on ollut isossa firmassa ennen yrittäjäksi ryhtymistä, avautuu aivan toisenlaiset näkymät esim. yhteistyön puitteissa. Tiedän lukuisia yrittäjiä jotka ovat aloittaneet näin. Etkös sinä ole aloittanut ihan omin voimin yrittäjäurasi, ja kenties nyt olet tullut siihen pisteeseen, että liiketoimet eivät oikein s60-maailmassa käynnisty ilman suhteita Nokian heppuhin. Tosin, tiedät tämän asian varmaan itsekkkin.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu