Symbiatch - maailma on rikki

Hieno herkkusienipäivä

19.06.2007 18.24 - matkustus mobiili 

Tänään oli sitten virallinen Forum Nokia Champion Day heti aamusta alkaen. Päivän aikana oli esityksiä niin Javan tulevaisuudesta kuin S60-kehityksestä, Flash Liteä jne. Oikein mukavaa ja kiinnostavaa. Olo oli hieman väsynyt kun ei taas saanut unta ennen neljää ja kahdeksalta jo ylös. Onneksi vähän piristyi jossain välissä.

Lounas oli Cafe Swississä, eli sveitsiläistä piti olla. Aika tylsää ja itse pääruoka vain kanankoipi ja vähän vierestä nahkoineen ja vähän ranskalaisia. Paljon huonompi kuin eilinen buffet.

Mutta tapahtui tänään aika paljon mukavaakin, hyvän seuran ja yhdessäolon lisäksi: matkatavarat saapuivat (kivakiva, huomenna lähden takaisin), saan Nokialta Lunan (kunhan niitä saavat itse), illallinen oli hieno jne.

Mutta pari tynpeääkin asiaa on tullut (tietysti) vastaan: Wireless@SG, jonka piti olla koko Singaporessa, ei ole tullut missään vastaan. Eli ihan turhaan on tunnukset kun ei wifi-pisteitä näy. Myöskään konferenssitilassa ollut netti ei oikein toiminut, joten aika heikolla netillä on saanut olla. Vain tämä maksullinen hotellinetti on toiminut hyvin. Näkee vain millainen lasku on, tämän pitäisi laskuttaa vain kun piuha on kiinni, mutta...

Myöskin British Airwaysin tarjoama hammastahna on ennemminkin saippuaa, en suosittele kokeilemaan. Eikä hotellin "conditioning shampoo" kyllä ole nähnytkään moista, ihan nihkeäksi tekee vain. Saippuakin on peruskamaa, eli kuivattaa ihoa (joka ei välttämättä täällä kosteudessa paljoa tunnu).

Huomenna sitten pitäisi kiertää CommunicAsia-messuilla ja shoppailemassa ja lähteä illalla takaisin. Sitten meneekin seuraava vuorokausi taas kuitenkin koneissa ja asemilla kun myöhästymisiäkin ollut paljon, mutta kai sitä kotiin pääsee. Kunhan matkatavarat tulisivat myös eivätkä taas jää Lontooseen.

Hotelli on 4 tähden (käsittääkseni) Carlton ja huoneessa on tuplasänky, kylpyamme ja erillinen suihku jne. Ei valittamista. Ilmastointi toimii hyvin ja näköalat ovat ihan ok.

Mutta hieno paikka tämä kyllä on ja hieno kokemus. Pitää tulla uudestaankin jos vain mahdollista.

Kommentoi

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu