Symbiatch - maailma on rikki

Wayfinder osti Navicoren

05.07.2007 17.47 - IT-ala 

Näköjään sitten pari päivää sitten Wayfinder osti Navicoren. Saas nähdä tarkoittaako tämä sitä, että Navicoren tuotteet paranevat vai että Wayfinderin huonontuvat... ];)

Henkkoht en ole Wayfinderin tuotteita kokeillut, mutta Navicoren tuotteet eivät kyllä ole vakuuttaneet. Perustavanlaatuisia mokia on ollut käyttöliittymässä, ulosannissa jne. Mutta en ole ihan uusimpia testannut, pitäisi kai joskus. Pitäydyn silti navigoinnissa TomTomin softissa, "vanha" vitosversiokin on erittäin hyvä ja työkaverikin yllättyi kovasti siitä ja hankki heti itselleen.

Comment

Comments

navigaattori (anon, 25.07.2007 03.52)

No sulla ei ole kyllä mitään käsitystä parhaista navigointisovelluksista. Navicorea on kiitelty nimenomaan selkeydestään kilpailijoihin verrattuna.

Monet testit voitti Navicore Personal 2006 ja 2007. Kaikki ominaisuudet ilman lisämaksua, TomTomiin joudut ostamaan kaiken erikseen.

Tutustu tuotteisiin enemmän ennen tuollaista typerää mutuilua.

symbiatch (28.07.2007 15.19)

Myös ulkomailla? Kotimaassa kun vedetään aina kotiinpäin.

Mielestäni Navicoren käyttöliittymä on paljon epäselvempi, TomTomissa pikanäppäimillä saa helposti tehtyä kaiken. Navicore huutelee vähän väliä tietyissä paikoissa "pysy vasemmalla kaistalla" kun mennään suoraan, TomTom ei. Navicore ohjasi jopa Ruotsissa kävelykadulle ja sanoi väärän kohdan liikenneympyrästä, TomTom sanoi ihan oikein. Näin muutamia asioita mainitakseni.

Enkä kyllä tiedä mitä ominaisuuksia TomTomiin pitäisi ostaa. Se osaa reitittää (halutut kartat pitää molempiin ostaa) hyvin, se opastaa järkevästi ja näyttää tarpeellista tietoa koko ajan. Kerro ihmeessä mitä ihmeellistä Navicoressa on mitä joutuisin ostamaan TomTomiin?

(anon, 11.08.2007 23.22)

Muutama mainitakseni:

Navicore
- maksuton liikennetietopalvelu
- maksuttomat liikennekamerat (päivitettävissä ajantasalle suoraan menusta)
- maksuttomia lisä-ääniä
- maksuttomat wlan-pisteet
TomTom
- liikennekamerat 49,95€ vuosi
- liikennetieto 39,95€ vuosi
- äänet 9,95€ kappale
- wlan-pisteet 12,95€

ym..

No joku vääräleuka sanoo että poit saa myös tomtomiin. Toki mutta siinä pitää nähdä vaivaa, Navicoressa ne ovat valmiina. Liikennetietoa ei saa mitenkään muuten kuin ostamalla. Minusta on varsin kallista maksaa noin 40 euroa vuosittan tuosta palvelusta. Eikä TomTom tarjoa palvelua edes Suomeen.

Jokatapauksessa kotiinpäin vetämisestä ei ole kysymys. Navicore on voittanut kymmeniä testejä maailmalla. Suosittelen tutustumaan jatkossa aiheeseen ennenkuin menet dissaamaan kotimaista tuotetta. Se kun sattuu olemaan markkinoiden parhaimmistoa.

Mielipiteet on kuin persereiät, jokaisella on omansa.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu