Symbiatch - maailma on rikki

Navteq LBS Challenge

10.07.2008 01.50 - mobiili 

Huomasin juuri että Navteqin LBS-kisan voittaja on valittu. Ja en ollut uskoa silmiäni: voittaja on JoikuSpot! Minulla ei ole mitään JoikuSpottia vastaan enkä itse ollut kisassa mukana, mutta minkä ihmeen takia softa, jolla ei ole mitään tekemistä paikkatietosovellusten kanssa voittaa tuollaisen kisan?

Kyllä, tiedän MapSpotin olevan olemassa, mutta sen idea on kaukana uudesta tai niin hienosta että sille olisi voiton suonut. Kisassa oli oikeitakin paikkatietosovelluksia mukana. Mutta kai tämä on jatkumoa edellisille. Widsets oli Web 2.0 -kisassa vaikkei liity siihen mitenkään jne.

Onnea vaan JoikuSoftin väelle, itse en kylläkään ymmärrä oikein. Enkä sitäkään miksi Forum Nokiassa on "LBS-Guruksi" nimetty henkilö kun ainakaan ulospäin ei näy mitään LBS:ään viittaavaa olevan (en laske Google Mapsin linkkausta GPS:ään sellaiseksi, ei vaadi mitään tietoa LBS-järjestelmistä).

I just noticed that the Navteq LBS Challenge has a winner. And I couldn't believe my eyes when I saw that the winner is JoikuSpot! I have nothing against JoikuSpot and I wasn't part of the competition but why on earth an application that has nothing to do with LBS is the winner?

Yes, I know about MapSpot, but it's idea is far from new or so great that it would be worthy of winning. There were real LBS applications taking part in the competition. But this is probably part of the continuum where Widsets is part of a Web 2.0 competition even though it has nothing to do with it.

Cheers JoikuSoft but I don't understand. And I don't also understand why Forum Nokia has named a person "LBS Guru" when there is nothing even remotely LBSish to the outside world (I don't consider integrating GPS to Google Maps as such, it requires no understanding of LBS systems).

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu