Symbiatch - maailma on rikki

Hain v2 ulos ihanjustkohtapian

09.03.2006 19.12 - mobiili 

HainM5.jpgHainM6.jpgHainM7.jpg

Nyt on sitten tehty päätös, että pakko tehdä jotain pieniä karsintoja ominaisuuksien osalta ja saada v2 jo ulos. Todennäköisesti siis vielä ennen kesää tulee seuraava versio (2.5 tai jotain) lopuilla ominaisuuksilla, mutta on tässäkin jo tarpeeksi. Enää pitää varmistaa muutamien ominaisuuksien toiminta ja sen jälkeen pääsee tekemään lisätoiminnallisuutta serverille. Uudessa versiossa toiminteita kun voi laajentaa ilman asiakasohjelmiston päivittämistä (paitsi nuo myöhemmin tulevat ominaisuudet). Oletettavasti v2 on siis saatavilla ensi viikolla.

Versio 2 osaa nyt tarjoilla sijainnin mukaan hakutuloksia, tarjoaa arvostelumahdollisuudet, tulee kertomaan myös lähialueen tapahtumat (kunhan niistä meille tiedotettaisi, esimerkiksi Finnkino ei näköjään halua elokuvatietojaan tarjota, Kinopalatsi kylläkin), TV-ohjelmat jne. Ja tietysti saa ladattua kuumimmat soittoäänet!

GPS-puolella esimerkiksi voidaan seurata haluttua kohdetta, tallentaa nykyinen paikka muistiin ja seurata sitä (sienestäjä-moodi ;) ja nopeusseuranta pikanäppäimillä (nopeusrajoituksen asetus yhdellä napinpainalluksella).

Kaikki hakutulokset voivat sisältää linkkejä webbiin, wappiin, karttoihin ja mihin vain. Karttajärjestelmää juuri kehitetään, jotta opastus olisi selkeämpi. Reititysominaisuudet tulevat sitten myöhemmin, tämänhetkisten suunnitelmien mukaan.

Harkinnassa on myös ollut liittää järjestelmään bloggaustoiminne, jolla saisi tehtyä "geobloggausta", eli sijaintitieto tulisi mukaan viesteihin. Ja tietysti tuettaisi kuvia ja videoitakin. Olisikohan tämä miten kiinnostava ominaisuus? Ei välttämättä vain sovellu Hain-ideologiaan, mutta voisihan siitä erillisen sovelluksenkin tehdä. Kommentteja?

Comment

Comments

Mog (anon, 12.03.2006 17.47)

itse ainakin olisin kiinnostunut tosta bloggauksesta jos sellanen olis tulossa

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu