Symbiatch - maailma on rikki

Paras Mobiilipalvelu -mietteitä

19.04.2006 17.02 - mobiili 

Pitää vielä kirjoittaa muutama miete tuosta kisasta kun on jäänyt asioita hampaankoloon ;) Kisassa ihmetytti muutama asia kovasti.

1: äänestettiin parasta uutta ja vanhaa palvelua. Näiden alla olevat listat sisälsivät kuitenkin wap-palvelut ja sovellukset. Eli jos olisit halunnut äänestää parhaaksi uudeksi sovelluksen X ja vanhaksi sovelluksen Y, et voinut tätä tehdä. Voit äänestää vain yhtä sovellusta ja yhtä wap-sivustoa

2: tuloksissa ei ollutkaan enää uutta ja vanhaa vaan yhtäkkiä olikin valittu paras kuluttajahyöty, paras kuluttajaviihde, paras yrityspalvelu ja yleisön suosikki

3: kategorian "paras yrityspalvelu" voitti palvelu, joka ei edes ollut kisassa. Samalta tekijältä oli kylläkin toinen sivusto, joka ei ole yrityksille suunnattu. Telefoorumin mukaan tämä palvelu oli "selkeä voittaja" ja sen uskon: vain yksi kilpailutyö oli yrityspalvelu (ei siis tämä voittaja). Miksi siis keksittiin tällainen kategoria ja kaiken lisäksi haettiin sinne kisan ulkopuolelta voittaja?

4: miksi kahtena vuonna peräkkäin on pitänyt valita yhden kategorian voittajaksi melkein samanlainen palvelu samalta tekijältä?

Pitää kysellä hieman järjestäjiltä kommenttia, aiemmin kommentti esimerkiksi tuohon äänestykseen oli vain "kyllä sieltä äänet joka tapauksessa saadaan laskettua" vaikka yritin sanoa, ettei siellä nyt edes voi äänestää niitä joita haluaisi.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu