Symbiatch - maailma on rikki

Hain 3rd Edition olisi olemassa, mutta...

19.05.2006 10.12 - mobiili 

Porttasin nyt sitten softan 3rd Editionille, kylläkin ilman omaa käyttöliittymäkirjastoa. Solutunnistetta vaan ei saa ilman "testausta", joten en tiedä tekeekö tuolla sitten miten paljon. GPS toimisi kyllä ja saisihan tuosta televisio-ohjelmat ja muut. Ehkä voisin jonkin beta-version heittää ulos jos sille kiinnostusta olisi. Harva kuitenkaan varmaan viitsii kaivaa GPS:ää esiin kun haluaa hakuja tehdä mutta mistä sitä tietää.


Jos tässä tuo solupaikannusprojekti lähtee käyntiin ja kiinnostuneita on, ainakin sitten voisi 3rd Ed -softan laittaa betana ulos niin pääsee silläkin alustalla hoitamaan hommat.

Comment

Comments

zache (anon, 19.05.2006 10.54)

Testasitko saatko imei-kohtaisella devcertillä nuo solutunnisteet?

Symbiatch (19.05.2006 13.19)

Testasin kyllä, tein laitteen IMEIn mukaisen sertin Symbianin sivuilla, silti tulee permission denied. Jotkut ovat saaneet toimimaan, mutta heillä on ACS Publisher ID, jolloin tuo devcertikin antaa enemmän oikeuksia.

Eli sen hankkimista ei voi edes testata solun tunnisteiden käyttöä. Emulaattorissa voisi mutta sehän ei anna mitään järkevää tietoa ulos.

Mika (anon, 03.08.2006 22.55)

Auttaisiko tämä

https://www.symbiansigned.com/app/page/freeware?mplink=promo-03

ongelmaan?

Symbiatch (04.08.2006 08.34)

Ei auta koska FAQ:ssa mainitaan seuraavia:

"freeware is defined software that is distributed at no charge to the user, and from which the developer derives no form of direct revenue for the software being used"

No, suoraa tuloahan ei ole ja sovellus on ilmainen, mutta esimerkiksi tämä ei kelpaa heille:

"for example 'Adware' (where revenue is derived from advertisements included in the application)"

Ja koska tuossa sovelluksessa tulee olemaan jonkintasoista mainontaa todennäköisesti, se ei mene läpi. Ja koska sovellukseen on mahdollisesti tulossa myös maksullisia lisäominaisuuksia, se ei kelpaa.

Sinänsä lukevat sisällön ulkopuolelle, eli siitä saa ottaa "maksua." Voisihan sitä kysyä miten on, tässähän itse sovellus on kyllä ilmainen, sisältökin sinänsä mutta mainonta voi sitten maksaa mainostajalle. Ja mainonta ei tule olemaan Kanavat-tyylistä "katkaisenpa kaiken mitä teet tässä välissä ja näytä kokoruudun mainoksen" vaan paljon häiritsemättömämpää.

Mutta näkee nyt, tällä hetkellä 3rd edition on ulkona tekemisistä kun kerran asennuspakettikaan ei näytä asentuvan kuin yhteen puhelimeen, johon taas Nokian sivuilta ladattavista softista yksikään ei asennu jne :P

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu