Symbiatch - maailma on rikki

iPod Touch + Nano

15.10.2007 14.37 - mobiili 

Kävin tuossa myös Apple Storessa Regent Streetillä katselemassa menoa. iPod Touch oli tietysti hypisteltävä ja olihan se ihan ookoo. Itseäni ärsyttää vain yksi nappi, haluaisi enemmän toimintovaihtoehtoja mutta meneehän se noinkin. Selain oli pirteä ja toimiva, skrollaus sormilla vetämällä toimi melkein aina, välillä tuntui ettei se tajunnut mitä halusin jos vedin nopeasti kuvan päältä. Selain antaa myös skrollata sivun ohi ja sivu pompahtaa kuin jousen vetämänä takaisin. Toisaalta turha karkki, mutta toisaalta ihan hyvä palaute siitä että sivu tosiaan loppuu tähän (skrollipalkkeja kun ei tainnut olla joten ei mistään muuten näe minkä kokoinen sivu on).

iPod Nano näytti kuvissa karsealta mutta itse hypisteltynä vaikutti ihan kivalta ja pirteältä vehkeeltä. Cover Flow pyörii nätisti ja muutenkin käyttöliittymä on mukavampi. Sama liittymä tuntui olevan Classicissa, joten nyt olisi paljon kivempi säätää tähtiä tai muita. En vain vielä tiedä raaskinko Classicia hankkia :P Rulla muuten ei ollut enää sileä, joten se tuntui paljon paremmalta hieman karhennettuna.

Muuten Apple Store oli aika mielenkiintoinen. Siellä on Genius-palvelu, jossa voit varata ajan ja mennä oman laitteesi kanssa saamaan opetusta. Palvelu oli todella suosittu: neljän aikaan päivällä itse mäkkipuoli sanoi että ei ole tilaa enää, iPod-puoli sanoi että seuraava vapaa aika arviolta kahdeksan jälkeen. Että kysyntää on ja molemmilla puolilla kuitenkin oli 6-8 henkilöä töissä.

I visited the Apple Store on Regent Street to see what's going on. iPod Touch was naturally there to fondle and it felt ok. A little annoying is the one button, I'd like to have more actions available but it's ok. The browser was quite responsive and functional, scrolling worked nicely with sliding fingers over the screen. Sometimes though the device was confused whether I wanted to scroll or click a link, so it didn't do anything. The browser allows you to scroll beyond the page borders and the view bounces back like being pulled by a string. On one hand a bit bells and whistles, but also a good feedback that the page ends here (IIRC there were no scrollbars or anything to show how big the page is).

The iPod Nano looked horrible in pictures but when I fondled it myself it felt ok. Cover Flow worked smoothly and the UI was quite much better. The same UI seemed to be in the Classic version, so now it would be so much more comfortable to set the ratings etc. I just don't know if I'll get it a Classic, it's quite expensive. The wheel wasn't smooth, by the way. It felt a lot better with a little texture on it.

Otherwise the store was quite interesting. They have a Genius service where you can book a helper and take your equipment there for advice. The service is very popular. Around 4PM the mac side had no available times and the iPod side had the next opening at around 8PM. And there were 6-8 service personnel on either side.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

randomm (anon, 15.10.2007 14.52)

jooh... ikävää on vaan ettei laitteita saa aina huoltoon saman tien kun usein "genius" palveluun on jopa päivien jono.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu