Symbiatch - maailma on rikki

Gigantin palvelutyyli

27.09.2007 13.50 - kuluttaja 

Taas törmäsin Gigantin tyyliin palvella asiakkaita tilanteissa joissa tuotteita ei heti olekaan. Eikä ole ensimmäinen kerta, eikä sama paikka, joten taitaa olla ihan normaalia toimintaa.

Katsoinpa netistä että Halo 3:a pitäisi vielä olla hyllyssä (sivujen mukaan tilanne puoli tuntia ennen käyntiäni) Suomenojan Gigantissa. Menenpä paikalle ja eipä ole. Myyjä sanoo "juuei, kaikki meni jo eilen, eikä varmaan kyllä mistään saa kun niin haluttua kamaa." Selvä, ei sitten. Mutta käynpä piruuttani Lommilan Gigantissa kun on matkan varrella. Ja hupsista, heti ovella on muutama kymmentä kappaletta kasassa ostettavana. Eli "kun ei meillä ole, et kyllä hae muualtakaan"-tyyli.

Aiemmin kävi Tammiston Gigantissa vastaava. Maxtorin ulkoinen 500 GB levy oli tarjouksessa 99 euroa. Kysyinpä notta onko. "Ei tässä hyllyssä ole, odotas... kone sanoo että varastossa olis, käynpä katsomassa... joo ei niitä enää ollutkaan, niitä kyllä tulee parin viikon päästä lisää että voit sitten hakea kun ne on loppu kaikkialta jo." Ajelinpa silloin Suomenojan Giganttiin ja hupsista, taas oli hyllyssä iso kasa moisia.

Että olisi ihan kiva jos webissä oikeasti olisi tieto saako tuotetta ja myyjät eivät olisi niin kotiin päin vetäviä etteivät voi missään nimessä kertoa että muissa liikkeissä olisikin tuotteita saatavilla.

Comments (3) | Comment

iTunes myy Nightwishia tappiolla?

26.09.2007 23.41 - musiikki 

Näköjään iTunes Music Store on alkanut aggressiiviseen hinnoitteluun, tai sitten joku on vähän mokannut. Kaupasta meinaan löytyy Nightwishin albumi Dark Passion Play hintaan 1,98 euroa. Jotenkin tuntuu että tässä mennään hieman tappiolle, levy-yhtiö tuskin alle kahdella eurolla myy levyä Applelle...

Nightwish alle 2 eurolla

Comment

Nokia kuunteli kehittäjiä. Ihan oikeasti.

26.09.2007 14.42 - mobiili ohjelmointi 

Tuossa joku aika sitten tuli kutsu Nokialta Carbide.VS 3.0:n betaan. Melkein hypin seinille kun huomasin että vihdoinkin Nokia on kehittämässä Visual Studio 2005:ssä toimivaa kehitysympäristöä. Olenhan vinkunut sitä jo ikuisuuden.

Onhan meillä Carbide.c++ mutta Eclipseä käyttäneet tietävät kyllä että se ei ihan paras C++-kehitysympäristö ole. Javan kanssa kuulemma hyväkin, mutta sielläkin aika hidas ja bloat. Itse olen kovasti odottanut pääsyä eroon sen pohjalle tehdystä viritelmästä.

Itselläni vanhemman Carbide.VS:n käyttö on ollut hankalaa koska Visual Studio 2003 ei asennu 64-bittisiin käyttöjärjestelmiin ellei asennusta tee juuri oikeassa järjestyksessä. Ja tämä käytännössä tarkoittaa sitä että pitää asentaa täysin päivittämätön käyttöjärjestelmä jne. Joten ei kovin helppoa.

Tällä hetkellä Carbide.VS 3.0 on alpha-tasoa ja se näkyy. Mutta hyvältä silti tuntuu jo tässä vaiheessa, joten uskon homman onnistuvan. Tällä hetkellä jotkin osat koodista heittelevät omituisia poikkeuksia (koska kyse on Nokiasta ja Symbianista, mitään tietoahan ei kerrota, vain "täs nyt tuli breikpointti" ja sen jälkeen ihaana KERN-EXEC 3 jossain kernelin uumenissa). Toisessa kohdassa taas tulee vain "System error -21" Laitteessa tai Carbide.c++:lla käännettynä emulaattorissa ei mitään ongelmia. Joten aika hankalaa on vielä tämän käyttäminen. Odotan innolla seuraavia versioita.

Comments (7) | Comment

Cirque du Soleil

25.09.2007 19.29 -

kuva169
Tässä sitä odotellaan josko pian alkaisi Cirque du Soleilin Delirium-show. Toivottavasti on hyvä.

Comments (2) | Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu