Symbiatch - maailma on rikki

Mytech.fi ja vaikeus tehdä sivusto oikein

28.03.2013 09.00 - työ 

Jos jollakulla on tiedossa mukava työharjoittelupaikka sähkötekniikan insinööriopiskelijalle (elektroniikka, sulautetut jne), jolla myös hyvinvointiteknologian insinööritutkinto kohta valmis sekä taustalla 17 vuoden ohjelmistosuunnittelukokemus ja kokemusta myös hoitoalalta (mukaanlukien röntgenhoitajan tutkinto ja pätevyys) niin saa vinkata! :) Myös insinöörityöaihe hyvinvointiteknologiaan kiinnostaisi (pääasiassa ohjelmistopuolelta).

Huom! Laitoin palautetta luonnollisesti sivuston ylläpidolle ja he ovat nyt muuttaneet listausta siten, että päättyneet haut näkyvät selkeästi punaisella. Kiitokset tästä ylläpidolle, toiminta oli nopeaa ja paransi käytettävyyttä huomattavasti!

Katselin mytech.fi-sivustolta harjoittelupaikkaa. Toki iso lista yrityksiä, mutta sekaisin ne, joissa haku avoinna ja haku jo päättynyt. Ei mitään eroa värityksessä tai että olisivat vaikka listan lopussa. Yritykset myöskään eivät näköjään välitä palvelusta, sillä suurimmalla osalla ei ollut mitään selitystä mitä yritys edes tekee. Itse olisin palvelun tekijänä vaatinut moiset. Vai luulevatko yritykset, että kaikkihan tietävät mitä tekevät?

Nokia Siemens Networksin osalta linkki menee sitten työpaikkasivulle. Jossa on siis kaikki työpaikat. Erikseen pitää mennä hakusivulle säätämään, että ne kesätyöpaikat. Ja fonttikoko on jopa minun silmilleni liian pientä, puhumattakaan kontrastista oranssin ja valkoisen välillä.

Joillain firmoilla linkki vie "sivua ei löydy"-sivulle.

Joillain firmoilla linkki vie työpaikkasivulle, mutta siellä ei sanallakaan mainita kesätöitä tai harjoittelua. Eivät siis kuuluisi edes listalle.

Osalla firmoista taas on selitys, linkki vie suoraan sivulle, jossa puhutaan kesätöistä (tai edes työpaikoista) ja löytyy kivasti linkki hakemukseen tai muuten ohjeet. Epäilen, että nämä saavat helpommin hakemuksia.

Pikkujuttuja olisi korjata ja palautetta jo meni eteenpäin. Mutta pitäisi tuollaiset jo etukäteen osata ajatella.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu