Symbiatch - maailma on rikki

Nokia päivittää kotona!

23.08.2006 09.48 - mobiili 

Här re gyyd. En paremmin voi sanoa. Nokialta saa nyt jopa seitsemään puhelinmalliin firmwarepäivitykset suoraan kotona tehtäväksi. En oikeasti uskonut tätä päivää näkeväni kovin äkkiä. Tämä on erittäin positiivinen yllätys, pitääkin tutkia onko tuossa N70:ssä uusin versio vai ei ja katsoa miten päivitys toimii jos ei ole.

Sitten enää toivotaan että Nokia oikeasti korjaisikin vikoja vanhoissa malleissa, siis niitä pahempia vikoja eikä pikkuisia kosmeettisia kuten yleensä.

Ainakaan tällä hetkellä ei oikein tunnu toimivan tuo softa. Jumittelee heti käynnistyksessä, näköjään tuo nsl_host_process ei saa juteltua serverille. Serveriltä yritetään kysellä SOAPin läpi tietoja ja ainakin itse kyselemällä saa vain gateway timed out -ilmoituksia, tiedä sitten eikö toimi kuin sopivilla virittelyillä jotka tuo softa osaa tehdä. Edes WSDL-määritystä ei saa irti serverin antamasta osoitteesta.

Kerran sain käynnistymäänkin, sen jälkeen softa kaatui kokonaan. Tiedä sitten onko se vähän nirso kun puhelimen läpi on nettikin kun pitäisi se päivitys ladatakin jotain kautta...


No, kun päivitti PC Suiten uusimpaan (en tiedä onko vaatimus, ainakaan softa ei tietenkään sitä sano), alkoi jotain tapahtua ja kun nyt pääsin taas 3G:n piiriin, päivittyi kännykin ilman ongelmia. Vaikuttaa ihan hyvältä siis tämä toiminne.


28.8.2006: Nyt on sitten jo kahdesti puhelimesta loppunut akku ilman käyttöä alle vuorokaudessa kotona, eli muuttikohan päivitys jotain tehonkulutuksen suhteen. Oikein kiva jos joutuu pitämään laturissa koko ajan luuria. Voi olla että yrittää päästä 3G-verkkoon kun olen juuri muutaman solun rajalla mutta eipä aiemmin tätä tehnyt. Ärr.

Comment

Comments

Allekirjoituksista - Symbian Signed (anon, 25.08.2006 18.06)

Tervehdys

Hiukka otsikon vierestä.

Tulipa vaan mieleen, että oletko havainnut rajoituksia Self-Signed sovelluksien kieltämisestä jonkun meikäläisen operaattorin taholta ?

Oletko havainnut, että jokin meikäläinen operaattori olisi kieltänyt Self-Signed sovellutuksien asennuksen luuriisi/luureihin taikka kytkyluurien tapauksessa ?

Taustaa kysymykselleni artikkelista :
Operators locking handsets to Symbian Signed

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/4187_Operators_locking_handsets_Sym.php

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu