Symbiatch - maailma on rikki

Nokia 8600 Luna - Miksi ostaa?

01.08.2007 17.23 - mobiili 

Tuli käteen Nokia 8600 Luna ja ihmetyttää kovasti hälinä ja hinta. Tokihan se on nätihkö teräs/lasikuorineen (joihin jääkin sitten kaikki sormenjäljet ja rasvat kiinni, huomasin) mutta yli 700 euroa tästä? Ei käy järkeen.

Puhelimessa on S40 3rd Edition FP1, ei 3G:tä, eikä mitään muutakaan hömppää. Painoa on 140 grammaa, eli 20 grammaa enemmän kuin N95. Tuntuu kädessä. Liukukansi aukeaa helposti, kiinni laittaminen on jäykempää. En tykkää.

Käynnistettäessä huutaa saman Nokia tunen ja kädet liittyvät yhteen kuin muissakin. Eikö tämän pitänyt olla tyylikäs puhelin? Näytönsäästäjä on ihan nätti Flash-kikkare. Teemat ovat mitä ovat, aktiivinen valmiustila on aika ruma. Näppäimet lukittuna hetken päästä puhelimen numeronäppiksen valot alkavat feidailla päälle ja pois. Tämä on kai sitten hienoa?

Yritin sitten konffata nettiyhteyttä että saisi vaikka selaimen testattua. Järkyttävän monimutkaista hommaa, pitää luoda konfiguraatio access pointille, sitten webille, sitten säätää ne käyttöön jne. Taviskäyttäjä säätää S60-luurinkin helpommin käyttöön kuin tämän.

Eli ei tosiaan minun puhelimeni ollenkaan. Enkä pidä tuota edes kauhean ihmeellisenä muutenkaan. Mutta ehkä joku tuohon on tyytyväinen 700 euroa tuhlattuaan, ainakin jos ympärillä olevat tietävät hinnan.

Comment

Comments

1101 käyttäjä (anon, 11.08.2007 00.56)

En ota kantaa myönteisesti taikka vastaan Nokia 8600 Luna malliin. Näin yleisesti vaan on tullut ajatus näistä lootista ja luureista, että jollain tapaa laitteiden kuluttajia aivopestään sillä tapaa, että osta loota ja älä ajattele mitä se maksaan.

Sitten tulevat operaattorit mukaan säestämään ja hinnoittelemaan luureja omilla palveluillaan.

Anteeksi vaan, että kommenttini ei kohdistunut Nokia 8600 Luna lootaan.


Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu