Symbiatch - maailma on rikki

MCP, part 2

01.07.2008 11.55 - IT-ala opiskelu 

Nyt on sitten toinen MCP-testi hoidettuna, tällä kertaa 70-620 eli Configuring Windows Vista Client. Meni vähän huonommin kuin edellinen, "vain" 90,7 % oikein. Ja nyt on firma sitten Microsoft Gold Certified Partner.

Now I've taken my second MCP test, 70-620: Configuring Windows Vista Client. It was a bit worse than the previous one, "only" 90.7% correct. But now my company is Microsoft Gold Certified Partner.

Comment

Comments

(anon, 01.07.2008 21.21)

Mitä käytännön hyötyä on noista MS serttifikaateista, että saatko parempaa palvelua MS:n taholta kun noita serttejä on sitten riittävän paljon lakkarissa.

Symbiatch (anon, 02.07.2008 15.41)

Yksilölle noiden hyöty on siinä, että voi osoittaa osaavansa kyseisen sertin testaamat asiat. Eli töitä hakiessa tiettyyn hommaan on ihan hyvä näyttää MCP-paperit.

Yritykselle taas MCP-testeistä on tietysti samaa etua, voi osoittaa että työntekijät oikeasti osaavat asioita, mutta myös certified/gold certified partner -hommissa MCP-tutkintoja vaaditaan. Ja firman sertifioinneista on sitten enemmänkin hyötyä. Ilmaisia lisenssejä sisäiseen käyttöön, demoamiseen, kehitykseen, markkinointiyhteistyötä jne jne jne.

Mutta palvelun taso ei yksilölle kauheasti muutu, yritykselle kylläkin.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu