Symbiatch - maailma on rikki

Itqpotqraivareita ympäriinsä Windows 8:sta

15.10.2012 14.18 - IT-ala 

Ärsyttää suunnattomasti, kun ihmiset vinkuvat taas turhasta. Nimittäin Windows 8:sta ja Metrosta. Anteeksi siis Modernista. Viimeisin oli erään kotimaisen "lehden" artikkeli toisen "lehden" jutusta, jossa "toimittaja" oli antanut vaimonsa käyttöön Windows 8:n ja "pelkäsi tämän ottavan avioeron." Mitään perusteluja "toimittaja" ei jutun perusteella antanut sille, miksi Windows 8 on niin kauhea, mutta kovasti selitteli miten se on tietoturvaongelma ja sitä ei oteta yrityksiin käyttöön ja tulee olemaan isompi valitusvyöry kuin Vistasta ja ties mitä. Epäilenpä, että kyseinen "toimittaja" on aika ammattitaidoton. Muutenhan olisi saattanut perustella asioita.

Tästä ärsyyntyneenä kirjoitin Windows 8 -vinkkisivun, jossa myös vanhemmille käyttiksille joitain vinkkejä. Ei pitäisi olla enää Metro-näkymän hirveä, saati että siellä edes tarvitsisi käydä.

Jos joku on eri mieltä, saa toki kertoa miksi käynnistää sovelluksia hitaasti käynnistysvalikon kautta, ellei kyse ole satunnaisesta käytöstä. Mitään syytähän siihen ei ole, muuta kuin osaamattomuus. Ja siinä ei ole mitään vikaa, kunhan käsittää, että vika ei silloin ole järjestelmässä. Ja ottaa vaariksi näistä vinkeistä.

Ja Modernilla on paikkansa. Se on todella kätevä kunhan siihen tottuu. Itselläni meni ehkä vartti, vaikka olin varustautunut tuhahtelemaan Windows 8:lle muutaman päivän. Toisin kävi.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu